Iranian Society of Microbiology (ISM)
 
  صفحه اصلی | SiteMap |English۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۲ مهر
پیشکسوتانارسالچاپ برگشت

آقای دکتر پرویز مالک نژاد

 

دکتر پرویز مالک نژاد در 15 تیر ماه 1322 در سنندج متولد شد. پس از اخذ دیپلم از دبیرستان مروی در مهرماه 1344 در رشته دامپزشکی دانشگاه تهران شروع به تحصیل کرد. در طول دوران تحصیل خود در این رشته، افتخار شاگردی پروفسور تاج بخش، پروفسور رفیعی، پروفسور نقشینه و پروفسور نشاط را داشتند. ایشان دوره تحصیلات دامپزشکی را در سال 1350 به پایان رساند و پس از اتمام دوران خدمت خود در شهرکرد، به عنوان استادیار در انستیتو رازی در بخش ویروس شناسی مشغول به فعالیت علمی شد. ایشان در سال 1354 وارد دانشکده پزشکی در رشته تخصصی میکروب شناسی شدند. در سال 1358 موفق به اخذ مدرک دکترای تخصصی در رشته میکروب شناسی شدند و در همین سال ها در سال 1357 به استخدام گروه میکروب شناسی دانشکده پزشکی دانشگاه تهران درآمد. تدریس در دانشگاه های کشور، شرکت در کنگره های داخلی و خارجی، چاپ 45 مقاله پژوهشی و تالیف و ترجمه 12 جلد کتاب آموزشی، بخشی از فعالیت ایشان در دوران خدمت به کشور بوده است. مدیریت گروه میکروب شناسی دانشکده پزشکی دانشگاه تهران، همکاری با اداره امور آزمایشگاه ها و انستیتو پاستور ایران، عضویت در هیات بورد میکروب شناسی و ویروس شناسی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از سال 1368 تا 1388 بخشی از فغالیت های ارزشمند اجرایی ایشان بوده است. در سال 1385 رییس سازمان پزشکی استان البرز (جناب آقای دکتر صداقت) از ایشان بعنوان استاد نمونه قدردانی نمودند. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

آقای دکتر ناصر بادامی

استاد فرهیخته جناب آقای دکتر ناصر بادامی، بنیان گذار بخش تشخیصی – تحقیقاتی عفونت های کلامیدیائی در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، از گنجینه های گرانبهای میهن عزیزمان هستند. ایشان در سال 1323 در اصفهان متولد  و مقطع دبستان و دبیرستان خود را در این شهر گذراندند. سپس در سال 1349 در رشته علوم آزمایشگاهی از دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان فارغ التحصیل شدند. پس از گذراندن مقطع فوق لیسانس در رشته پاتوبیولوژی و کسب مدرک کارشناسی ارشد از دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1352 ، دوره دکترای تخصصی خود را در دانشگاه بهداشت علوم پزشکی تهران آغاز نمودند و در سال 1369 پس از ارائه پایان نامه موفق به اخذ دکترا در رشته میکروب شناسی پزشکی شدند.  به دنبال تلاش بی شائبه، این محقق جوان در سال1976 موفق به دریافت دانشنامه تخصصی از انستیتو افتالمولژی دانشگاه لندن گردیدند. پس از بازگشت به ایران و تاسیس بخش تحقیقاتی  عفونت های کلامیدیائی در دانشگاه تهران،  روش های تشخیصی نوینی را برای کلامیدیا در کشور پایه گذاری کردند و بیش از 10 پروژه تحقیقاتی بر روی عفونت های کلامیدیائی چشم و مجاری تناسلی، ریوی و عفونت های گوارشی را سرپرستی نمودند. همچنین  15 سال از عمر گرانبهای ایشان صرف ریشه کنی تراخم در مرکز اندمیک بیماری بخصوص در بنادر و جزایر خلیج فارس، استان خوزستان و روستاهای اطراف همدان شد که خوشبختانه منجر به ریشه کنی این بیماری شد.  وی به مدت 28 سال ریاست بخش تشخیصی – تحقیقاتی عفونت های کلامیدیائی دانشکده بهداشت را عهده دار و همچنین 3 سال مدیر آموزش دانشجویان دکترای حرفه ای علوم آزمایشگاهی و  10 سال مسئول آموزش گروه پاتوبیولوژیِ دانشکده بهداشت بودند. شایان ذکر است دکتر بادامی در مجامع  بین المللی و ملی از جمله ECMID ، نظام پزشکی ایران، میکروب شناسی ایران، باکتری شناسی ایران و دکترای تخصصی آزمایشگاهی ایران عضویت دارند. این استاد عالیقدر تاکنون راهنمائی بالغ بر 70 پایان نامه دانشجویان تحصیلات تکمیلی در زمینه های میکروب شناسی، باکتری شناسی، داروسازی و علوم آزمایشگاهی را راهنمائی فرمودند.  از این استاد فرزانه مقالات متعدد انگلیسی و فارسی در مجلات معتبر به چاپ رسیده است.
دانشجویان دکتر بادامی، از ایشان به عنوان استادی وارسته یاد می کنند که همواره با محبت پدرانه و مناعت طبع در طی کردن تمامی مراحل علمی همراه دلسوزشان بوده اند.

 


دكتر محمد باقر خليلي

ايشان متولد سال 1329 در شهرستان يزد در خانواده اي بازاري و مذهبي مي باشند كه بعد از سپري كردن دوران كودكي و نوجواني و اتمام دوره تحصيلات متوسطه در سال 1350 در رشته علوم تجربي براي ادامه تحصيل عازم آمريكا شدند. ايشان در دانشگاه APSUشهر تنسي آمريكا در فاصله زماني 1355 تا 1360 موفق به اخذ كارشناسي در رشته شيمي و بيولوژي شدند. بعد از اين دوره وي در دوره كارشناسي ارشد ميكروب شناسي در شهر تنسي آمريكا در دانشگاه MPSU در فاصله زماني بين 1361 تا 1363 مشغول به تحصيل شدند و در نهايت در دانشگاه شفيلد انگلستان در سال 1369 تا 1373 در رشته ميكروب شناسي باليني مشغول به تحصيل شدند تا در نهايت موفق به اخد دكتري تخصصي در اين رشته شدند.

وي به دليل حس نوع دوستي و وطن پرستي به كشور برگشتند و در دانشگاه شهيد صدوقي يزد مشغول به كار شدند. ايشان در سال 1389 بازنشته شدند ولي كماكان به فعاليت هاي علمي پژوهشي خود ادامه مي دهند.

از مهمترين فعاليت هاي ايشان مي توان به موارد زير اشاره نمود.

بنيانگذاري و تاسيس اولين مركز ناباروري كشور در دانشگاه علوم پزشكي شهيد صدوقي يزد كه امروزه به عنوان يكي از معتبرترين مراكز مربوطه در خاورميانه مطرح است.

رياست مجتمع پيراپزشكي از سال 1374  تا 1389

رییس بخش ميكروب شناسي از سال 1387 تا 1389

چاپ بيش از 12 مقاله معتبر علمي

تدريس مباحث ميكروب شناسي به دانشجوبان زيرگروه هاي پزشكي و دانشجويان كارشناسي ارشد ميكروب شناسي

 

  


دكتر جليل وند يوسفي

در سال 1325 شمسي در شهرستان مياندوآب استان آذربايجان غربي در خانواده اي فرهنگي و متدين متولد شد.

تحصيلات ابتدايي خود را در محل تولد سپري نمود و براي ادامه تحصيل به آمريكا رفت كه موفق به اخذ درجه دكتري تخصصي ميكروب شناسي و پست دكتراي قارچ شناسي از دانشگاه آلاباما شد. این استاد محترم در مدت سی سال خدمات آموزشی و پژوهشی علاوه بر تدریس علوم میکروبیولوژی در اغلب دانشگاه های آزاد و دولتی در زمینه پژوهش نیز فعالیت هایی داشته و دارند كه مي توان به مواردي چون عضو هیئت علمی تمام وقت دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، استاد پژوهش پایه 27 موسسه تحقیقات رازی (بازنشسته)، راهنمايي بيش از 90 عنوان پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه آزاد و دولتی، دارا بودن بيش از 85 مقاله و عنوان سخنرانی در مجلات داخلی و خارجی و سمینارهای داخلی و خارجی و  عضويت اولین هیئت مدیره انجمن علمی میکروب شناسان ایران اشاره نمود.

 

وي همچنين در مورد تشخیص باکتری لپتوسپیرا و تهیه آنتی ژن های سروگروپ های غالب در ایران تحقیقات وسیعی برای اولین بار انجام دادند و طی یک طرح تحقیقاتی موفق به تهیه واکسن چند ظرفیتی در ایران شدند که در چهاردهمین جشنواره بین المللی خوارزمی برنده رتبه پژوهشی شدند.

 

 

در حال حاضر نیز جناب آقای دکتر جلیل وند یوسفی اوقات فراقت خود را با تاسیس یک آزمایشگاه تخصصی و تشخیص طبی سپری می کنند و هم چنان به تحقیقات خود نیز ادامه می دهند.

 

 




انجمن ميكروب شناسی ايران

در سال 1345 گروهي از اساتيد ميكرو بشناسی در كشور ضرورت تشكيل نهادي براي سازماندهي مطالعات ميكروب شناسي را احساس نموده و انجمن ميكروب شناسي ايران را بنا نهادند. بعد از انقلاب شكوهمند اسلامي ايران، انجمن ميكروب شناسي ايران (ISM) در سال 1375 جهت تبادل اطلاعات باليني و جديدترين يافته هاي پژوهشي در زمينه ميكروب شناسي تشكيل گرديد. انجمن ميكروب شناسي ايران 2 مجله علمي معتبر را منتشر مي سازد كه عبارتند از مجله ميكروب شناسي ايران كه به زبان انگليسي منتشر مي شود و مجله ميكروب شناسي پزشكي ايران كه به زبان فارسي منتشر مي گردد.    ادامه مطلب>>


برگزاری بیست و پنجمین كنگره بين المللی ميكروب شناسی

احتراماً به استحضار کلیه اساتید، همکاران و دانشجویان در مراکز آموزشی، پژوهشی و تشخیصی و واحدهای تولیدی و دانش بنیان در سراسر کشور می رساند بیست و پنجمین كنگره بين المللی ميكروب شناسی و رویدادهای جانبی آن از تاريخ ۶ لغايت ۸ شهریورماه سال ۱۴۰۳ در دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار می گردد.
لذا از تمامی پژوهشگران و دانشجویان دعوت می گردد تا جهت شرکت علمی در این همایش مهم که همچون سال های قبل با حضور گسترده اساتید داخلی و بین المللی برگزار می شود، نسبت به ثبت نام علمی و ارسال مقاله اقدام نمایند.
اطلاعات تکمیلی در خصوص محورهای کنگره و نحوه ارسال مقاله از طریق سایت بزودی از طریق دبیرخانه کنگره اعلام خواهد شد.

اخبار انجمن
معرفی پيشكسوتان انجمن

دکتر پرویز مالک نژاد در 15 تیر ماه 1322 در سنندج متولد شد. پس از اخذ دیپلم از دبیرستان مروی در مهرماه 1344 در رشته دامپزشکی دانشگاه تهران شروع به تحصیل کرد. در طول دوران تحصیل خود در این رشته، افتخار شاگردی پروفسور تاج بخش، پروفسور رفیعی، پروفسور نقشینه و پروفسور نشاط را داشتند. ایشان دوره تحصیلات دامپزشکی را در سال 1350 به پایان رساند و پس از اتمام دوران خدمت خود در شهرکرد، به عنوان استادیار در انستیتو رازی در بخش ویروس شناسی مشغول به فعالیت علمی شد. ایشان در سال 1354 وارد دانشکده پزشکی در رشته تخصصی میکروب شناسی شدند. ... ادامه


گالری

گالری فیلم
گالری تصویری
عضویت در خبرنامه
لطفا ایمیل خود را جهت دریافت خبرنامه وارد و سپس روی دکمه ارسال کلیک نمایید
ایمیل:
تلفن همراه:
تماس باما
آدرس تهران - خیابان کارگر شمالی - روبروی مرکز قلب - خیابان خیابان شهید دانش ثانی (مجد)- پلاک 15 واحد 2
تلفن: 88632456-021 - 09331446539
پست الکترونیکی : Info@Ism.ir
                       i.s.microbiologyy@gmail.com
دوستان ما
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي
سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران
جامعه علمی آزمایشگاهیان ایران
آمار مراجعه به سایت: امروز: 340 | ماه جاری: 110221 | کل مراجعات: 1353673
کلیه حقوق این سایت متعلق به انجمن ميكروب شناسي ايران می باشد.