Iranian Society of Microbiology (ISM)
 
  صفحه اصلی | SiteMap |English۱۴۰۳ جمعه ۱۰ فروردين
 خبر ارسال چاپ برگشت

مهلت ارسال مقاله به کنگره بین‌المللی میکروب‌شناسی ایران تا پایان تیر

  بیست و سومین کنگره بین‌المللی میکروب‌شناسی ایران شهریور ماه امسال پس از دوسال از شروع اپیدمی کووید ۱۹ به صورت حضوری در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، بیست و سومین کنگره بین‌المللی میکروب‌شناسی ایران توسط انجمن میکروب‌شناسی ایران و با همکاری گروه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران و مراکز تحقیقاتی سراسر ایران برگزار می‌شود. این کنگره از هشتم الی دهم شهریور ماه امسال پس از دو سال از شروع اپیدمی کووید ۱۹ بصورت حضوری در دانشکده پزشکی علوم پزشکی تهران برگزار خواهد شد.

https://www.isna.ir/news/1401032013787/

دکتر مژده حاکمی والا، دبیر علمی این کنگره اظهار کرد: هدف اصلی از برگزاری این کنگره فراهم کردن محلی علمی و مناسب برای تبادل اطلاعات و تجارب متخصصین ایرانی و خارجی میکروب‌شناسی پزشکی با یکدیگر و با دانشجویان مشتاق و اطلاع از ظرفیت‌های موجود در کشور است.

وی تصریح کرد: در این رویداد بین‌المللی، نه تنها از اساتید بنام ایرانی شاغل در بیمارستان‌های دانشگاهی و دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران بلکه از اساتید بنام خارجی از کشورهای مختلف از جمله کانادا، ایتالیا، یونان، آلمان، سوئد، بلژیک، استرالیا، امریکا، هند و عمان نیز دعوت شده تا نتایج حاصل از پژوهش‌های ارزشمند خود را به اشتراک بگذارند. همچنین  در طول برگزاری کنگره فرصتی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان و معرفی محصولات و بیان تجارب آن‌ها فراهم شده است. بعلاوه با برپایی نمایشگاه امکان معرفی محصولات و فرآورده‌های میکروبی و آزمایشگاهی توسط شرکت‌ها فراهم خواهد شد.

حاکمی والا خاطرنشان کرد: از مهمترین محورهای مورد بحث در این کنگره می‌توان به وضعیت، درمان، واکسیناسیون و کنترل بیماری کووید۱۹، کارآفرینی و دستاوردهای تشخیصی، بررسی بیماری‌های نوپدید و بازپدید از جمله بیماری آبله میمونی، فاژتراپی و اهمیت آن در درمان، میکروبیوم و نقش پروبیوتیک‌ها در بیماری‌های عفونی، وضعیت عفونت‌های ادراری و تازه‌های تشخیص و درمان و اهمیت بیماری‌های عفونی در بیماران با نقص ایمنی و  ... اشاره کرد. همچنین دراین کنگره علاوه بر ارائه مقالات بصورت سخنرانی و پوستر، کارگاه‌های مختلفی در زمینه تکنولوژی میکروبی با عناوین متعدد برگزار خواهد شد.

وی افزود: این کنگره دارای امتیاز باز آموزی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بوده و تاکنون بیش از ۱۰۰ نفر در این کنگره ثبت نام  کرده و چکیده مقالات خود را از طریق سامانه رسمی کنگره ثبت و ارسال کرده‌اند.

دبیر علمی این کنگره با بیان این که ۳۱ تیر ماه آخرین مهلت ارسال خلاصه مقالات به دبیرخانه کنگره است، تصریح کرد: علاقه‌مندان می‌توانند برای اطلاع از  آخرین اخبار، نحوه ثبت‌نام و شرکت در کنگره به وب‌سایت https://ismcongress.ir/ مراجعه کنند.


1401/4/1


انجمن ميكروب شناسی ايران

در سال 1345 گروهي از اساتيد ميكرو بشناسی در كشور ضرورت تشكيل نهادي براي سازماندهي مطالعات ميكروب شناسي را احساس نموده و انجمن ميكروب شناسي ايران را بنا نهادند. بعد از انقلاب شكوهمند اسلامي ايران، انجمن ميكروب شناسي ايران (ISM) در سال 1375 جهت تبادل اطلاعات باليني و جديدترين يافته هاي پژوهشي در زمينه ميكروب شناسي تشكيل گرديد. انجمن ميكروب شناسي ايران 2 مجله علمي معتبر را منتشر مي سازد كه عبارتند از مجله ميكروب شناسي ايران كه به زبان انگليسي منتشر مي شود و مجله ميكروب شناسي پزشكي ايران كه به زبان فارسي منتشر مي گردد.    ادامه مطلب>>


برگزاری بیست و پنجمین كنگره بين المللی ميكروب شناسی

احتراماً به استحضار کلیه اساتید، همکاران و دانشجویان در مراکز آموزشی، پژوهشی و تشخیصی و واحدهای تولیدی و دانش بنیان در سراسر کشور می رساند بیست و پنجمین كنگره بين المللی ميكروب شناسی و رویدادهای جانبی آن از تاريخ ۶ لغايت ۸ شهریورماه سال ۱۴۰۳ در دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار می گردد.
لذا از تمامی پژوهشگران و دانشجویان دعوت می گردد تا جهت شرکت علمی در این همایش مهم که همچون سال های قبل با حضور گسترده اساتید داخلی و بین المللی برگزار می شود، نسبت به ثبت نام علمی و ارسال مقاله اقدام نمایند.
اطلاعات تکمیلی در خصوص محورهای کنگره و نحوه ارسال مقاله از طریق سایت بزودی از طریق دبیرخانه کنگره اعلام خواهد شد.

اخبار انجمن
معرفی پيشكسوتان انجمن

دکتر پرویز مالک نژاد در 15 تیر ماه 1322 در سنندج متولد شد. پس از اخذ دیپلم از دبیرستان مروی در مهرماه 1344 در رشته دامپزشکی دانشگاه تهران شروع به تحصیل کرد. در طول دوران تحصیل خود در این رشته، افتخار شاگردی پروفسور تاج بخش، پروفسور رفیعی، پروفسور نقشینه و پروفسور نشاط را داشتند. ایشان دوره تحصیلات دامپزشکی را در سال 1350 به پایان رساند و پس از اتمام دوران خدمت خود در شهرکرد، به عنوان استادیار در انستیتو رازی در بخش ویروس شناسی مشغول به فعالیت علمی شد. ایشان در سال 1354 وارد دانشکده پزشکی در رشته تخصصی میکروب شناسی شدند. ... ادامه


گالری

گالری فیلم
گالری تصویری
عضویت در خبرنامه
لطفا ایمیل خود را جهت دریافت خبرنامه وارد و سپس روی دکمه ارسال کلیک نمایید
ایمیل:
تلفن همراه:
تماس باما
آدرس تهران - خیابان کارگر شمالی - روبروی مرکز قلب - خیابان خیابان شهید دانش ثانی (مجد)- پلاک 15 واحد 2
تلفن: 88632456-021 - 09331446539
پست الکترونیکی : Info@Ism.ir
                       i.s.microbiologyy@gmail.com
دوستان ما
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي
سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران
جامعه علمی آزمایشگاهیان ایران
آمار مراجعه به سایت: امروز: 598 | ماه جاری: 99440 | کل مراجعات: 1255759
کلیه حقوق این سایت متعلق به انجمن ميكروب شناسي ايران می باشد.