Iranian Society of Microbiology (ISM)
 
  صفحه اصلی | SiteMap |English۱۴۰۳ جمعه ۱۰ فروردين
 خبر ارسال چاپ برگشت

نامه انجمن میکروب شناسی به وزیر درباره اعتراض به تصمیمات اخیر سازمان نظام پزشکی

 

 بسمه تعالي

 

جناب آقاي دكتر سيدحسن قاضي­ زاده هاشمي

وزير محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشكي

 

با سلام و احترام

 به استحضار آن مقام محترم مي­رساند اخيرا مكاتبه­اي با شماره آ/ع/120/95 مورخ 14/5/1395 (به پيوست تقديم است) از طرف آقاي دكتر محمد صاحب­الزماني به رياست محترم سازمان نظام پزشكي انجام شده است. با توجه به اينكه بخشي از نكات مورد اشاره در اين نامه در حيطه وظايف آموزشي وزارت بهداشت و درمان است، ما امضاء­كنندگان زير جمعي اعضای انجمن علمی میکروب شناسی ایران  ضمن اعتراض شديد به نامه مزبور، توجه حضرتعالي را به موارد ذيل جلب مي­نماييم.

1-      در بخشي از نامه اشاره شده كه " مطابق با مقررات آموزشي و علمي افرادي مي­توانند از رشته­هاي ژنتيك پزشكي، ايمني­شناسي، بيوشيمي باليني و .....در دوره PhD وارد شوند كه داراي مدرك MD يا دكتراي باليني در رشته­ علوم آزمايشگاهي باشند". اين بخش از نامه نشان از نبود آشنايي نگارنده با مقررات آموزشي و علمي است. آن چه واضح است اين كه اين چنين اظهارنظر­هايي كاملا غيركارشناسي و برخلاف مقررات آموزشي وزارت بهداشت و درمان است. ضمن اينكه واژه دكتراي باليني در رشته­هاي علوم آزمايشگاهي خود تفسير جداگانه­اي مي­طلبد.

2-      آنچه بديهي است صلاحيت اظهارنظر در مورد برنامه­هاي آموزشي مقاطع تخصصي PhD صرفا برعهده متخصصين و اعضاء بورد تخصصي هر رشته بوده و چنين اظهارنظرهايي از طرف يك فرد با مدرك دكتري حرفه­اي آزمايشگاه بدون اعتبار و غيرقابل پذيرش است. چنين اظهارنظرهاي غيركارشناسانه­اي بي­حرمتي به استادان صاحب نظر و  متخصص و باتجربه در حيطه تخصص علوم آزمايشگاهي است.

3-      در مكاتبه مذكور اشاره شده كه " نامه 16123/70/100/295 مورخ 29/3/95 سازمان نظام پزشكي مبني بر عدم صدور نظام پزشكي به دانش­آموختگان رشته­هايي چون دامپزشكي، زيست شناسي و .... مورد تاييد انجمنهاي آزمايشگاهي بوده". در حالي كه اعضای انجمن علمی میکروب شناسی ایران ضمن اعتراض و رد ادعاي مطرح شده فوق، مخالفت خود را با عدم تخصيص نظام پزشكي به اين گروه از دانش­آموختگان اعلام مي­داريم.  

4-      در نامه مذكور آقاي دكتر محمد صاحب­الزماني خود را نماينده جامعه آزمايشگاهيان معرفي نموده­اند، اما ایشان  به هيچ عنوان نماينده هيچ يك از انجمن هاي آزمايشگاهي نبوده و لذا مكاتبه فوق وجاهت قانوني و اعتبار ندارد. بديهي است پي­گيري حقوق قانوني جامعه­آزمايشگاهي در مورد نامبرده مورد انتظار جامعه آزمايشگاهي و انجمن میکروب شناسی ایران  خواهد بود.

اعضای انجمن میکروب شناسی ایران

  

رونوشت

-          معاون محترم آموزش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي

-          معاون محترم درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي

-          رئيس محترم كميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي

-          رئيس محترم سازمان نظام پزشكي كشور

-          دبير محترم شوراي آموزش علوم پايه پزشكي، بهداشت و تخصصي


1395/06/12


انجمن ميكروب شناسی ايران

در سال 1345 گروهي از اساتيد ميكرو بشناسی در كشور ضرورت تشكيل نهادي براي سازماندهي مطالعات ميكروب شناسي را احساس نموده و انجمن ميكروب شناسي ايران را بنا نهادند. بعد از انقلاب شكوهمند اسلامي ايران، انجمن ميكروب شناسي ايران (ISM) در سال 1375 جهت تبادل اطلاعات باليني و جديدترين يافته هاي پژوهشي در زمينه ميكروب شناسي تشكيل گرديد. انجمن ميكروب شناسي ايران 2 مجله علمي معتبر را منتشر مي سازد كه عبارتند از مجله ميكروب شناسي ايران كه به زبان انگليسي منتشر مي شود و مجله ميكروب شناسي پزشكي ايران كه به زبان فارسي منتشر مي گردد.    ادامه مطلب>>


برگزاری بیست و پنجمین كنگره بين المللی ميكروب شناسی

احتراماً به استحضار کلیه اساتید، همکاران و دانشجویان در مراکز آموزشی، پژوهشی و تشخیصی و واحدهای تولیدی و دانش بنیان در سراسر کشور می رساند بیست و پنجمین كنگره بين المللی ميكروب شناسی و رویدادهای جانبی آن از تاريخ ۶ لغايت ۸ شهریورماه سال ۱۴۰۳ در دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار می گردد.
لذا از تمامی پژوهشگران و دانشجویان دعوت می گردد تا جهت شرکت علمی در این همایش مهم که همچون سال های قبل با حضور گسترده اساتید داخلی و بین المللی برگزار می شود، نسبت به ثبت نام علمی و ارسال مقاله اقدام نمایند.
اطلاعات تکمیلی در خصوص محورهای کنگره و نحوه ارسال مقاله از طریق سایت بزودی از طریق دبیرخانه کنگره اعلام خواهد شد.

اخبار انجمن
معرفی پيشكسوتان انجمن

دکتر پرویز مالک نژاد در 15 تیر ماه 1322 در سنندج متولد شد. پس از اخذ دیپلم از دبیرستان مروی در مهرماه 1344 در رشته دامپزشکی دانشگاه تهران شروع به تحصیل کرد. در طول دوران تحصیل خود در این رشته، افتخار شاگردی پروفسور تاج بخش، پروفسور رفیعی، پروفسور نقشینه و پروفسور نشاط را داشتند. ایشان دوره تحصیلات دامپزشکی را در سال 1350 به پایان رساند و پس از اتمام دوران خدمت خود در شهرکرد، به عنوان استادیار در انستیتو رازی در بخش ویروس شناسی مشغول به فعالیت علمی شد. ایشان در سال 1354 وارد دانشکده پزشکی در رشته تخصصی میکروب شناسی شدند. ... ادامه


گالری

گالری فیلم
گالری تصویری
عضویت در خبرنامه
لطفا ایمیل خود را جهت دریافت خبرنامه وارد و سپس روی دکمه ارسال کلیک نمایید
ایمیل:
تلفن همراه:
تماس باما
آدرس تهران - خیابان کارگر شمالی - روبروی مرکز قلب - خیابان خیابان شهید دانش ثانی (مجد)- پلاک 15 واحد 2
تلفن: 88632456-021 - 09331446539
پست الکترونیکی : Info@Ism.ir
                       i.s.microbiologyy@gmail.com
دوستان ما
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي
سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران
جامعه علمی آزمایشگاهیان ایران
آمار مراجعه به سایت: امروز: 59 | ماه جاری: 98901 | کل مراجعات: 1255220
کلیه حقوق این سایت متعلق به انجمن ميكروب شناسي ايران می باشد.