Iranian Society of Microbiology (ISM)
 
  صفحه اصلی | SiteMap |English۱۴۰۳ جمعه ۳۱ فروردين
 خبر ارسال چاپ برگشت

سخنرانی های مهم در شانزدهمین کنگره بین المللی میکروبشناسی

 سخنرانی پروفسور آتیلو پینی در شانزدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی

  پروفسور آتیلو پینی از ایتالیا

 MSc, DVM, PhD

 

كميته برگزار كننده شانزدهمين كنگره ميكروب شناسي با كمال افتخار اعلام مي‌نمايد كه جناب آقاي پروفسور آتيلو پيني به عنوان ميهمان وي‍ژه موسسه تحقيقات واكسن و سرم‌سازي رازي كه از سرشناس ترين و قديمي ترين كارشناسان و متخصصان و مشاوران تراز اول سازمان جهاني بهداشت و بيماريهاي دام (OIE) ميباشند، در نشست سال جاري كنگره شركت خواهند نمود. پروفسور پيني دامپزشك ميكروبيولوژيست، با سابقه چندين دهه فعاليت علمي در آفريقا، آسيا و اروپا كه در حال حاضر رياست آزمايشگاه رفرانس OIE در زمينه بيماري پلوروپنوموني عفوني گاوان (CBPP) را در كشور ايتاليا عهده دار مي‌باشد، با ارائه سخنراني با عنوان :

Namibia an example of international cooperation in the study of emerging diseases

شركت كنندگان در كنگره را از تجارب ارزشمند خود در زمينه بيماريهاي نوپديد آگاه خواهند نمود.

  

سخنرانی پروفسور هاينريش نيوبائر در شانزدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی

 آقاي پروفسور هاينريش نيوبائر از آلمان

DVM, PhD

 

با كمال خوشنودي به اطلاع شركت كنندگان كنگره شانزدهم ميكروب شناسي و عموم علاقمندان مي‌رساندكه جناب آقاي پروفسور هاينريش نيوبائر مدير انستيتو بيماريهاي باكتريايي عفوني و مشترك انسان و دام از مركز فردريش لوفلر آلمان به دعوت موسسه تحقيقات واكسن و سرم‌سازي رازي به عنوان ميهمان وي‍ژه در شانزدهمين كنگره بين المللي ميكروب‌شناسي شركت خواهند نمود. پروفسور دامپزشك ميكروبيولوژيست،  هاينريش نيوبائر با ارائه سخنراني جذاب خود تحت عنوان  :

Brucellosis in the Middle east, a review based on most recent molecular epidemiology findings

  توجه علاقمندان را به آخرين يافته هاي علمي در مورد يكي از مهمترين بيماريهاي مشترك حال حاضر جلب خواهند نمود.

 

سخنرانی پروفسور اولریش ورنری در شانزدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی

 پروفسور اولریش ورنری از آلمان

DVM, PhD

 به اطلاع شركت كنندگان علاقمند شانزدهمين كنگره بين المللي ميكروب شناسي مي‌رساند جناب آقاي پروفسور اولريش ورنري محقق برجسته آزمايشگاه مركزي دامپزشكي و آزمايشگاه رفرانس OIE در زمينه مشمشه به عنوان ميهمان ويژه موسسه تحقيقات واكسن و سرم سازي رازي در اين گردهمايي شركت خواهند نمود. دکتر ورنری که رتبه پروفسوری خود را در دانشکده دامپزشکی دانشگاه لودویگ – ماکسی میلیانز شهر مونیخ کسب نموده تجربیات گسترده ای در تشخیص بیماریها دامی و به خصوص شتر دارد. وی که نقش کلیدی در ریشه کنی بروسلوز و لوکوز گاوی در مناطق شمالی آلمان داشته  است تجربیات خود در زمینه تشخیص کنترل و درمان مشمشه رادر قالب سخنرانی  با  عنوان :

Glanders in Middle East, past, present and future

به سمع و نظر دانش پژوهان گرامی خواهند رساند.


1394/05/13


انجمن ميكروب شناسی ايران

در سال 1345 گروهي از اساتيد ميكرو بشناسی در كشور ضرورت تشكيل نهادي براي سازماندهي مطالعات ميكروب شناسي را احساس نموده و انجمن ميكروب شناسي ايران را بنا نهادند. بعد از انقلاب شكوهمند اسلامي ايران، انجمن ميكروب شناسي ايران (ISM) در سال 1375 جهت تبادل اطلاعات باليني و جديدترين يافته هاي پژوهشي در زمينه ميكروب شناسي تشكيل گرديد. انجمن ميكروب شناسي ايران 2 مجله علمي معتبر را منتشر مي سازد كه عبارتند از مجله ميكروب شناسي ايران كه به زبان انگليسي منتشر مي شود و مجله ميكروب شناسي پزشكي ايران كه به زبان فارسي منتشر مي گردد.    ادامه مطلب>>


برگزاری بیست و پنجمین كنگره بين المللی ميكروب شناسی

احتراماً به استحضار کلیه اساتید، همکاران و دانشجویان در مراکز آموزشی، پژوهشی و تشخیصی و واحدهای تولیدی و دانش بنیان در سراسر کشور می رساند بیست و پنجمین كنگره بين المللی ميكروب شناسی و رویدادهای جانبی آن از تاريخ ۶ لغايت ۸ شهریورماه سال ۱۴۰۳ در دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار می گردد.
لذا از تمامی پژوهشگران و دانشجویان دعوت می گردد تا جهت شرکت علمی در این همایش مهم که همچون سال های قبل با حضور گسترده اساتید داخلی و بین المللی برگزار می شود، نسبت به ثبت نام علمی و ارسال مقاله اقدام نمایند.
اطلاعات تکمیلی در خصوص محورهای کنگره و نحوه ارسال مقاله از طریق سایت بزودی از طریق دبیرخانه کنگره اعلام خواهد شد.

اخبار انجمن
معرفی پيشكسوتان انجمن

دکتر پرویز مالک نژاد در 15 تیر ماه 1322 در سنندج متولد شد. پس از اخذ دیپلم از دبیرستان مروی در مهرماه 1344 در رشته دامپزشکی دانشگاه تهران شروع به تحصیل کرد. در طول دوران تحصیل خود در این رشته، افتخار شاگردی پروفسور تاج بخش، پروفسور رفیعی، پروفسور نقشینه و پروفسور نشاط را داشتند. ایشان دوره تحصیلات دامپزشکی را در سال 1350 به پایان رساند و پس از اتمام دوران خدمت خود در شهرکرد، به عنوان استادیار در انستیتو رازی در بخش ویروس شناسی مشغول به فعالیت علمی شد. ایشان در سال 1354 وارد دانشکده پزشکی در رشته تخصصی میکروب شناسی شدند. ... ادامه


گالری

گالری فیلم
گالری تصویری
عضویت در خبرنامه
لطفا ایمیل خود را جهت دریافت خبرنامه وارد و سپس روی دکمه ارسال کلیک نمایید
ایمیل:
تلفن همراه:
تماس باما
آدرس تهران - خیابان کارگر شمالی - روبروی مرکز قلب - خیابان خیابان شهید دانش ثانی (مجد)- پلاک 15 واحد 2
تلفن: 88632456-021 - 09331446539
پست الکترونیکی : Info@Ism.ir
                       i.s.microbiologyy@gmail.com
دوستان ما
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي
سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران
جامعه علمی آزمایشگاهیان ایران
آمار مراجعه به سایت: امروز: 195 | ماه جاری: 104278 | کل مراجعات: 1267955
کلیه حقوق این سایت متعلق به انجمن ميكروب شناسي ايران می باشد.